Wie zijn Greet & Karina?

Dynamische dames | Gedreven door het ondernemerschap | Met de missie om ondernemers te helpen groeien zodat deze nooit meer klein hoeven te zijn en kunnen genieten van de (financiële) vrijheid. Want is dat niet waarom we ooit gestart zijn? Alles met een nodige dosis humor en heeeeeeeel veel energie.

Greet Bunnens Business Boost Event

Greet Bunnens

Greet Bunnens is Personal Branding Expert & Business Booster.

Het is Greet’s persoonlijke overtuiging dat er veel meer potentieel zit in onze Vlaamse ondernemers. De meesten hebben nog altijd de neiging zichzelf en hun zaak klein te houden. En dit is jammer want je kan zoveel meer bereiken als je je stem laat horen en jezelf laat zien, als je durft te groeien.

Het is dan ook Greet’s missie om ondernemers, die durven en willen, te begeleiden in hun groeitraject, groeien als persoon en met de business. Zodat we nooit meer klein hoeven te zijn.

Greet werkte ruim 10 jaar als HR interim managers voor bedrijven in binnen- en buitenland. Na een tijdje besloot ze aan de andere kant van de tafel te zitten. In plaats van nog zelf de opdrachten uit te voeren, ging ze op zoek naar de juiste freelance consultant. Dit was de start van haar eerste bedrijf HR-Vibe.

Ze merkte echter dat de freelancers, waar ze mee werkte, wel goed waren in hun vak, maar last hadden zicht te onderscheiden van de concurrentie en het moeilijk vonden zelf klanten aan te trekken. Ze besloot hen te adviseren op vlak van Personal Branding. Haar tweede bedrijf YouBrandBuilder, werd geboren.

Werken aan de Personal Brand en groei van de ondernemer betekent ook werken aan de Brand en groei van het bedrijf zelf. Business Plan 3 werd gecreëerd en uitgewerkt met Karina onder de vorm van het Business Boost Event.

Haar klanten houden van haar no-nonsense, resultaat- & klantgerichte benadering. Haar energieke en humoristische aanpak geven je gegarandeerd de boost die je als persoon en met je bedrijf wel eens nodig hebt.

Greet is een mens-mens en houdt van katten en honden. Een goed boek, een goed glas wijn, een goed gesprek, goed weer en goede humor kunnen haar altijd bekoren.

Favoriete quote:

Be who you are and say what you feel. Because those who mind don’t matter and those who matter don’t mind.

Dr Seuss

Karina Urbina

Karina combineert een HR achtergrond met een stevige verkoopservaring.

Karina is een dynamische, gepassioneerde, enthousiaste en resultaatgerichte ondernemer met een rasechte flair voor business. Ze ziet business opportuniteiten, ruikt ze en voelt ze.

Daarom is ze ook zelf ondernemer geworden. Ze wilde voor zichzelf iets doen waar ze vooral zichzelf kon zijn, iets vinden wat bij haar paste, dat zeer goed aanvoelde en waar haar kwaliteiten konden bijdragen tot een positieve verandering in het leven en business van anderen.

En dat is nu juist haar missie: ‘ondernemers helpen om hun droombedrijf te creëren dat bij hen past, goed aanvoelt en vooral ook rendabel is’.

Haar specialisatie domeinen zijn:

  • Business Modellen: welk business model zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk kan verdienen en zo weinig mogelijk hoeft te werken?
  • Internet: Hoe moet je als ondernemer het internet en sociale media inzetten om succesvol te zijn?
  • Sales: Hoe moet je spreken met impact om beter, sneller en efficiënter te verkopen: online en offline?

Karina’s ervaring in HR, Business & Sales heeft ervoor gezorgd dat ze, door middel van coaching en consulting, exact weet “hoe” je een bedrijf naar het volgende niveau moet brengen om de business een flinke boost te geven. Dit doet ze met de nodige gedrevenheid, motivatie en enthousiasme. Ze geeft écht om haar klanten en hun succes!

Quality time voor Karina is gaan wandelen met man, 2 zonen en de hond Bouba in de mooie Belgische natuur.

En als het even kan, geniet ze graag met het gezin van de Spaanse zon.

Favoriete quote:

You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win, and expect to win.

Zig Ziglar