Webinar

Wanneer:
13 december 2018 @ 20:00 – 21:00
2018-12-13T20:00:00+01:00
2018-12-13T21:00:00+01:00
Kosten:
Gratis
Contact:
Annika
+32491547117

 

Gratis Webinar: It’s all in your mind

Alles gebeurt vanuit onze geest. Er bestaat geen krachtiger computer op de wereld dan ons onderbewuste. Nog elke dag, elk uur, elke minuut, elke seconde wordt het programma bijgewerkt met nieuwe ervaringen.

Ons onderbewuste stuurt volledig ons lichaam, onze gedachten, onze handelingen, … Zelfs als we bewust iets willen, dan nog zal ons onderbewuste eerst checken of dat in overeenstemming is met wat we ooit geleerd hebben. Als dat niet zo is, dan mogen we het nog zo hard willen, het zal niet gebeuren.

Dat betekent dat, als er ooit iets fout is aangeleerd, het zeer moeilijk is om daar tegenin te gaan. De impact daarvan is enorm. Het kan bij voorbeeld verhinderen dat je de juiste beslissingen kan nemen in je onderneming. Het kan je volledig blokkeren.

Maar… Als je begrijpt hoe je geheugen werkt, zijn er manieren om daarmee om te gaan en er aan te werken, om fouten in het programma aan te passen.
Na deze webinar zal je begrijpen waarom sommige overtuigingen zo belemmerend of blokkerend zijn, en zal je weten hoe je er aan kan werken.

Onze gastspreker Marc Hofman, zaakvoerder van Antares Wellness leert je meer over dit boeiende onderwerp tijdens onze gratis webinar op donderdag 13 december 2018 om 20u.

Dit wil je toch niet missen? Schrijf je snel in.
Er is geen opname. Aanwezig zijn is de boodschap.
De aanwezigen maken trouwens zoals altijd kans op mooie cadeaus.

Contacteer ons

We zijn er even niet. Stuur gerust even een berichtje via dit formuliertje en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search